Weboldalunk a működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

BALLAGÁSI AJÁNDÉK ÖTLETEK PEDAGÓGUSOKNAK

BALLAGÁSI AJÁNDÉK ÖTLETEK PEDAGÓGUSOKNAK

Óvónéniknek, dadusoknak, tanítónéniknek ajándék ötletek év végére. Egyedileg gravírozott igézetekkel, nevekkel, köszönő sorokkal ellátott ajándékok, melyek nem haszontalanok és még a lakás díszei is lesznek.

Szemünk fényei a gyerekeink. Az őket szerető, rájuk figyelő, értük dolgozó óvónéniket, dadusokat, tanítónéniket természetes, hogy szeretnénk megajándékozni év végén. 
Ehhez szedtünk össze pár tippet, amivel szeretnénk segíteni, hogy hasznos és szép emléket adhassatok, azoknak az embereknek, akikre a gyermekeiteket bízzázok nap-nap után.
Először is nézzük, milyen a jó ajándék?

- Egyedi:
természetes, hogy szeretnénk, ha az ajándékozott tudná kitől kapta az ajándékot. Gondolj csak bele, ha mindenki virágcsokrot ad ajándékba, vajon a tanítónéni vagy az ovónéni fog emlékezni a nap végén melyiket kitől kapta?

- Hasznos:
ez nehéz kérdés, mert szubjektív ki mit tart hasznosnak. Én személy szerint, azt gondolom, hogy az a hasznos ajándék Pedagógus napra, amit a megajándékozott hasznosítani tud és nem csak kitenni a polcra vagy a vitrinbe. Ugyanakkor tudom azt is, hogy sokan szeretik az emlékeket gyűjteni és örömmel fogadják az ilyen ajándékokat is.

- Személyes:
fontos, hogy praktikus legyen egy ajándék, de azért ne essünk át a ló túloldalára!  laugh A DM, IKEA, LIBRI utalványok igazán hasznosak de totálisan személytelenek. Ha mégis ezek mellett döntünk, legalább egy képeslapot, vagy kis kártyát tegyünk mellé.

És akkor most jöjjenek a tippek:

Gravírozott vágódeszka: hölgyeknek ez praktikus és dekoratív ajándék a konyhába. Egy szép motívummal és a gyermeked vagy osztálya megnevezésével gravírozzuk. Akár minden főzés alkalmával eszébe juthattok! :)Öröknaptár: ez már férfiaknak is ugyanúgy adható mint nőknek. A mintát és az idézetet is kiválaszthatod. Itt is lehet kérni névre szólóan (Marika néninek! vagy a Világ legjobb tanárbácsijának!) és az aláírás lehet a gyerek vagy a csoport/az osztály (Gergőtől vagy a Katica csoporttól, 4/b-től)
Színes ajándék kosár: ebbe a kosárkába mindenki azonnal beleszeret! :) Tehettek bele lekvárt, bon-bont, csokit, kávét, virágot stb. A virágos táblácskára pedig kehetőség van üzenetet, idézetet is írni a megszólítás mellett.Szív alakú, nagy kirakó: Ebbe a nagy méretű, szív alakú, puzzle kirakó darabkáiba, az osztály vagy az ovis csoport tagjainak neveit lehet belegravírozni. A keretbe pedig idézetet, megszólítást, évszámot, pár köszönő sort tudunk vésni. 

 

 

Az oldal tetejére