Ez az oldal is cookie-kat használ, kérjük engedélyezze a cookie-k használatát! Engedélyezem!
Termékek Menü
0

EGYEDI AJÁNDÉKOK

Bemutatunk néhány egyedi ajándékot, amelyet mi terveztünk és gyártottunk egyedi kérés alapján. Ha, egyedi ajándékot keresel bízd ránk nyugodtan, mert korrekt áraink vannak és amit nem gazdaságos legyártani, azt nem vállaljuk el, nem verünk Téged indokolatlan költségekbe :) Amiben biztos lehetsz, ha minket választasz, hogy olyan terméket adunk ki a kezünkből, ami nincs elégetve, a logó/minta tisztán és szépen látszik, az illesztések pontosak. Hívj vagy írj, ha kérdésed van illetve ajánlatot szeretnél kérni: 70/312-7737 vagy info@kreativajandek.hu
Rendezés:
Karácsonyra, születésnapra vagy Anyák-napjára adható gravírozott vágódeszka és fakanál szett.Nagy méretű vágódeszka és egy fakanál a csomag tartalma. Választható mintával.
Esküvői köszönőajándék-fa hűtőmágnesek. Szabiék minket kértek meg, hogy az esküvőjükre készítsük el a köszönőajándéknak szánt fa hűtőmágneseket. Az esküvő témája a toboz volt. A hűtőmágneseket gravíroztuk és un. jelölő vágással díszítettük. A fa hűtőmágnesek mérete 4 x 3 cm volt. Ilyen kedves köszönőajándéknak mindenki örül és még jól is mutat a hűtőn :)
Dekorálható fa, manós névtábla gyerekeknek, keresztnévvel. Gyerekszoba ajtóra, vagy a szobába dekorációként használható manós névtábla, fa betűkkel. Karácsonyi, születésnapi, keresztelői ajándékba is adható. Az öntapadó táblát csak fel kell ragasztani az ajtóra vagy a falra, lyukat nem kell furni miatta. A keresztnevet a táblára fa betűkből lehet felragasztani. Mérete: 22 x 17 cm A kívánt keresztnevet a megrendelési, folyamat végén a "Megjegyzés" mezőben lehet megadni, vagy egy az info@kreativajandek.hu címre írt levélben. A csomag a natúr fa manós táblát tartalmazza és két keresztnév betűit vagy max. 12 betűt!
My Kiss Stamp - a saját rúzsnyom bélyegződ. My Kiss Stamp - a Te csókos bélyegződ. A saját, egyedi rúzsnyomod alapján készítjük el a bélyegzőt, mellyel lebélyegezheted az ajándékaidat, a névjegykártyádat, a kölcsönadott könyveidet, a pasikat :D stb.
Csak annyi dolgod van, hogy kirúzsozod a szád és egy fehér lapra nyomsz egy csókot. Ezután lefotózod (akár mobillal is de lehetőleg nappali fénynél) és elküldöd nekünk az info@kreativajandek.hu címre.
Kérheted csomagban is, ekkor nem csak a My Kiss Stamp bélyegződet kapod meg, hanem küldünk hozzá piros tintával átitatott bélyegzőpárnát, 12 darab névjegykártya papírt, valamint 12 db ajándék jelölő cimkét is, egy dizájnos karton dobozban. Ehhez válaszd a csomagban opciót! 
Egyedi megrendelés alapján készült ez a kosárlabda palánk.
Fa öröknaptár karácsonyra, születésnapra, évfordulóra stb. A naptárba gravírozzuk a megajándékozott nevét és egy rövid idézetet. A gravírozandó szöveget a rendelési folyamat végén a megjegyzés mezőben kell megadni. Kérheted szívecskék helyett tappancsnyomokkal is. Ezt is a rendelési folyamat legvégén a megjegyzés mezőben kell megadni! Ha nem írod be hogy tappancsosat kérsz akkor automatikusan szívecskéset készítünk!

Ajándékozz a párodnak karácsonyra egy gravírozott vágódeszkát a kedvenc sorozatának a szereplőjével! Gravírozott vágódeszka a kedvenc sorozatoddal. Melyik a kedvenc sorozata a párodnak? Dexter, Csillagkapu, Breaking Bad? Küldj egy jó minűségű képet a sorozatról és mi elkészítünk egy nagyon különleges karácsonyi ajándékot. Az árban még egy pár szavas egyedi üzenet is benne van, mint például: "Szeretettel: Erikától!" Ha nem sorozatot vagy egyéb kedvenc filmet,  szeretnél gravíroztatni, hanem saját kedvenc fotótokat, arra egyedi árat adunk, amennyiben gyenge minőségű a fotó!
A vágódeszka mérete: 22 x 13 cm. 

Névre szóló szívecskés doboz. Mérete: 9,5 x 5,5 x 6,5 cm.  A képeken arany és csillogó kék színben látható, de rendelheted metál lila, metál zöld, bronz színben is vagy maradhat natúron is. Ezeket a "választható színek" lenyíló ablakban tudod kiválasztani! Kedves és bájos szülinapi vagy karácsonyi ajándék lányoknak, hölgyeknek! A rendelési folyamat legvégénél a Megjegyzés mezőben tudod megadni, ha valamelyik képen látott betűtípussal kéred a feliratot. Ha nem adsz meg semmit akkor natúron CURLZ ME betűtípussal gravírozzuk a nevet. Ha kérdésed van keress bátran: +36703127737 vagy info@kreativajandek.hu.  
Kutyás páros fali kulcs,-és póráztartó. A kutyus sziluettjét és tappancsnyomokat a kulcstartóba gravírozzuk. A kulcsokat a figurák tartják, melyek kivehetőek és visszahelyezhetőek a házból. A pórázt a házikóba csavart kampóra lehet akasztani. A kulcsokat és a pórázt tartó házikót a falba kell 3-as facsavarral rögzíteni. A csavart a piros szívvel el is tudod tüntetni. A figurákba kérheted a Fiú-Lány nevek gravírozását és a kutyus nevének gravírozását. Ezeket a rendelési folyamat legvégén adhatod meg, amikor már  minden információt megadtál a szállítással és fizetéssel kapcsolatban és elérkeztél a Megjegyzés mezőhöz. Ilyen formában add meg: Fiú: Norbi, Lány: Betti, Kutyus: Bodri, Fajtája: vizsla. Természetesen Te is küldhetsz a gravírozandó kutyafajtáról sziluettet. Ezt az info@kreativajandek.hu-ra várjuk. Ebben az esetben kérlek írd meg a kapott rendelési számodat is. Mérete: 10x14x1cm
Nagy méretű, levehető tetejű ajándék doboz, gravírozással.
Színes betűkkel kirakott felirat fotózáshoz. Egy kedves nagymama rendelte az unokája szülinapjára, szobai dekorációnak.

Kismama vagy pocak fotózáshoz ide kattintva rendelheted meg!

Saját rajz alapján készült gyűrűk és doboz. Egy kedves fiatalember olyan gyűrűvel szerette volna megkérni a barátnője kezét, melyen a megismerkedésük története szerepel. Ezt a storyt adja vissza a gyűrűkön látható grafika, melyet a lány rajzolt még régebben. Ezt a rajzot kaptuk mi meg és ez került a gyűrűkre. Ilyen romantikus és kreatív lánykérésre természetesen a lány IGENt mondott :)
Annyira tetszett nekünk ez a történek, és olyan kedves volt a vőlegény, hogy ajándékba készítettünk Nekik egy kis dobozkát, amiben ezeket a gyűrűket tudják megőrizni. Íme a doboz: 

Felirat fotózáshoz, dekorációnak. Ez e felirat egy kedves blogger lánynak készült :) A natúr fa alap bármivel dekorálható, lefesthető. Fotózáshoz, dekorációnak ajánljuk!
A Tarkabarka Manófalva családi versenyének a kupáját is mi készítettük. A Játszóház logóját gravíroztuk bele a fa táblába és a talpazatba írtuk bele a rendezvény nevét.
Google+