Weboldalunk a működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

GYIK - GYAKORI KÉRDÉSEK

GYIK - GYAKORI KÉRDÉSEKHa kérdésed van nézz itt szét, hátha találsz választ! :) Ha nem, hívj nyugodtan: 06703127737

Mennyi idő alatt készítetek el egy gravírozott fali kulcstartót?

Akár aznapra is tudjuk vállalni, ha nagyon el vagytok késve egy ajándék vásárlással. Nem egyszer húztunk már ki olyan pasit a csávából, aki majdnem elfelejtette az évfordulójukat, de volt olyan lány is, aki befürdött egy webáruházban vásárolt nászajándékkal és az utolsó pillanatban készítettük el neki a díszdobozos páros fali kulcstartót, személyre szabva az ifjú pár neveivel és a dátummal. Az is előfordult néhányszor, hogy egy baráti társaság rendelte meg az aznap esti lakásavató bulira a páros fali kulcstartót, névvel gravírozva. Mivel a műhelyünk és az otthonunk egymás mellett van, ezért elég gyorsak és rugalmasak tudunk lenni. De azért inkább ne hagyjátok az utolsó pillanatra, mert normál esetben 1-2 nap kell! ;)

Hol kell megadni a kulcstartóra és a díszdobozra a gravírozandó neveket és/vagy a színeket?

A rendelési folyamat végén, a "Megjegyzés" mezőben. Tedd a Kosaradba a kívánt terméket, majd menj a Pénztárba! Itt töltsd ki a számlázási és szállítási címet, majd a fizetés és átvétel módját! Ezután a legvégén a folyamatnak, mielőtt rákattintasz a Rendelés elküldése gombra, fogsz látni egy Megjegyzés mezőt, itt tudod megadni a kívánt feliratokat illetve színeket (ha színes változatot kérsz). Kérlek pontosan add meg a neveket, mert mi az itt megadott feliratokból dolgozunk. Természetesen szólunk/egyeztetünk veled, ha látjuk, hogy elgépelted a nevet de inkább ellenőrizd le, mielőtt elküldöd!

Email-ben és telefonon is leadhatok rendelést?

Sajnos nem! A webáruházakra így ránk is nagyon szigorú szabályok vonatkoznak az adatvédelmre, elállási jogra vonatkozóan. Ráadásul ha feliratot is szeretnél gravíroztatni a termékre, akkor különösen fontos, hogy írott formában legyen megadva a feladat, hiszen egy félrehallásból nagy galiba is lehet!

A gravírozott kulcstartót is lehet házilag festeni?

Igen! Ha szeretnéd csökkenteni a költségeket, te magad is lefestheted a gravírozott figurákat. Arra kell figyelni, hogy a gravírozásba ne folyjon bele a festék. Ezt legkönnyebben szivacsecsettel lehet megoldani. Amit még jó ha tudtok, hogy ha világos színeket használtok jobban látszik a gravírozott név.

Nincs üzletetek, ahol lehetne böngészni a termékeiteket?

Nincs. Mi webáruház vagyunk. Ha lenne üzletünk akkor sokkal drágábbak kellene, hogy legyünk, hiszen annak bérleti díja, rezsije lenne és ezeket a költségeket mind bele kellene építenünk az árba. Ha szeretnéd megnézni a termékeinket élőben is, hogy lásd milyenek, akkor erre egy előre egyeztetett időpontban van lehetőséged a műhelyünkben, Gyermelyen (+36703127737). Nem haragszunk meg érte, sőt örömmel vesszük ha érdeklődsz a munkánk, termékeink iránt! :)

Az oldal tetejére