Weboldalunk a működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

WEBSHOP BLOG

ÚJ FIZETÉSI MÓD BEVEZETÉSE-BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Végre lehetőségetek van bankkártyával is fizetni a webáruházunkban! :)
Így nem kell fizetnetek az átutalás után tranzakciós költséget és mi is gyorsabban látjuk az elküldött összeget, ami gyorsítja a termék elkészülési idejét is. 
Mi a bankkártya adatokat természetesen nem látjuk, azokat az adatokat az OTP kezeli.

 

Bölcsis és ovis csoportok valamint iskolák SZMK-s anyukái nagy gondban vannak tavasszal, hogy mivel is köszönjék meg az óvónénik, dajkák, gondozók és tanítónénik egész éves áldozatos és sok türelmet igénylő munkáját. Valljuk be - nem lehetünk elég hálásak nekik - hiszen ők vigyáznak, etetik, tanítják gyermekeinket reggeltől délutánig, egész évben. Olyan hálásak lehetünk nekik, hogy nem kell aggódnunk a gyerekeink miatt, nyugodtan tudunk dolgozni járni.

Íme pár ajándék ötlet, amivel segíteni szeretnénk nektek, kedves édesanyák, hogy ötletes és kreatív ajándékot adhassatok a pedagógusoknak:

- Öröknaptár


Kérhettek bele egyedi idézetet, néhány soros köszönetnyilvánítást. 

- Puzzle

Nagy mérete miatt az egész osztály vagy csoport vezeték,- és/vagy keresztneveit tudjuk a kirakós darabjaiba gravírozni.

- Ajándék kosár

Tehettek a kosárba virágot, bonbont, lekvárt vagy akár az ajándékutalványt is. A kis virágos táblácskára egy megszólítás vagy egy pár soros köszönet nyilvánítás fér!

- Gravírozott vágódeszka

Hosszabb idézetet, rajzokat, mintákat tudunk bele gravírozni. Nagy mérete miatt egy nagy létszámú osztály minden tagjának a neve is kényelmesen elfér a vágódeszkán. 

Egyedi elképzelésekkel, kérdésekkel fordulj hozzánk bizalommal :) info@kreativajandek.hu, 06703127737

SZÍNES BETŰKOCKÁK, FAKOCKÁK FOTÓZÁSHOZ

Hamarosan érkezik a pici és szeretnéd feldobni a babaszobát? Vagy pocakfotózásra készülsz? Talán fotós vagy, és gyerekfotó készítéshez keresel olyan fotóskelléket, ami egyrészt leköti a gyerekek figyelmét, másrészt látványelem? Akkor nagyon jó helyre kerültél! :) 

Nászajándék 2015-2019

Útjára indítottam egy felmérést még 2015-ben, mely a nászajándék értékét, módját firtatja. Igazi zsebben turkálós kérdéseket tettem fel, de ezt azért mertem megtenni, mert a válaszadás teljesen anonim volt. Arra keresem a választ, hogy abban az időben mit adtunk esküvői ajándékba, nászajándékba az ifjú párnak, illetve azt, hogy ha pénzt adunk, akkor mennyit és milyen formában illik adni.
A felmérés eredménye az lett, hogy sokan adnak pénzt ajándékba egy kisebb személyes ajándékkal egyetemben. Arra a kérdésre, hogy mennyit adnak az ifjú párnak a legtöbben 10000 Ft/vendég körüli összeget jelöltek meg. A kísérő ajándékra szánt összeget pedig 2000 Ft körül határozta meg. Akik pedig nem pénzt adtak, azok már nem a háztartási gépek,-konyhai felszerelésekben gondolkoztak mint elődeink, hiszen a párok ma már házasság előtt együtt élnek és ezeket mind maguk is beszerezték. Ezen kívül pedig nehéz választani a rengeteg műszaki cikk közül, hogy mi az ami valóban az ifjú pár igényeit kielégítő darab. 
De mi a helyzet most 2019-ben?...