Weboldalunk a működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Hírek 1

☆ 1 éves a kreativajandek.hu ☆ Ajándékok ☆ Játékok ☆ Kedvezmények ☆

Ennek örömére rengeteg kedvezménnyel, játékkal, meglepetéssel készülünk Nektek, ha mi ünneplünk abból Te sem maradhatsz ki! :)

A Facebook oldalunkon már el is indítottunk egy játékot, amiben nem a szerencse, hanem a kreativitás és az ötletesség lesz a döntő. Arra kérünk benneteket, hogy a nyereményként felajánlott páros fali mackós kulcstartó medvéit nevezzétek el. Az nyeri meg a falra szerelhető festett páros kulcstartót, aki a legviccesebb vagy a legötletesebb neveket találja ki a medvéknek. Nincs megkötés, nem kell lájkolni, megosztani csak egy kommentet kell írni a nevekkel.

De itt még nincs vége...:) Állatbarátok figyelem!  Ha épp akvárium vásárláson töröd a fejed, akkor csapj le gyorsan erre az ajánlatra.  2014.10.17-ig minden budapesti vásárlónk, a rendelése mellé kap egy 10 % kedvezményre jogosító kupont, amit a zuglói Animárium Kisállat Kereskedésben válthat be, vásárlása alkalmával. A kedvezményt természetesen vidéki vásárlóink is megkapják ha kérik. A kedvezmény kupon felhasználható: 2014.10.22-ig. Más kedvezménnyel össze nem vonható de átruházható :) Az Animárium 1 év garanciát vállal arra hogy akváriumaik ragasztása nem fog ereszteni.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír