Weboldalunk a működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

KARÁCSONYI HANGULATÚ ALKOTÓ CSOMAGOK

KARÁCSONYI HANGULATÚ ALKOTÓ CSOMAGOK
Hogyan teremtsünk karácsonyi hangulatot kreatív ötletekkel, hogy a gyerekek is fellelkesüljenek?
Kreatív ötletek 3-12 éves korú gyerekeknek

Karácsonyi alkotó csomagok az egész családnak

Webáruházunkban az Alkotó Csomagok metüpontban a kreatív, fejlesztő termékek tárházát vonultatjuk fel nektek.
Online boltunk termékeivel sok-sok családnak szeretnénk segíteni, abban, hogy minél többször és minél értékesebb időt töltsenek közös alkotással, kézművességgel.
Kézműves alkotó csomagjaink lehetővé teszik az önálló munkát (főleg nagyobb gyerekek esetén) de az igazán értékes és felszabadító, stresszoldó kikapcsolódás a közös/családi alkotásban valósul meg.
 
Mézeskalács házikó alkotó csomag
 

Minden gyermek számára fontos, hogy megtaláljuk az életkoruknak és kézügyességüknek passzoló feladatokat.
Az a nagyszerű az alkotó csomagjainkban, hogy mindegyik korosztály megtalálja benne a számára megfelelő, kreatív darabot.
 
51 darabos karácsonyi alkotó csomag


Az 51 darabos Karácsonyi Kreatív Dobozban például, egy 3-4 éves kisovis, épp úgy talál kedvére való alkotást, mint egy kisiskolás 8-10 éves.
Nem baj ha kezdő vagy, mert ezek a Kreatív Csomagok és a dekorálásukat bemutató képek, videók lépésről-lépésre végigvezetnek az alkotási/dekorálási folyamaton.

 

A karácsonyi Kreatív Doboz varázslata

 

Mi az a varázslat, ami egy doboznyi kreatív alkotóelemből, alapokból egy igazán különleges, szívet melengető karácsonyi csodát alkot?
A válasz az előre megrajzolt, minták és formák szépségében, az alapanyagok minőségében keresendő és természetesen a Te alkotó fantáziádban.
Mivel a doboz főbb alkotóelemei (fa alapok) is már nagyon jó minőségű fából készülnek és a minták is szépen elő vannak rajzolva, ezért a végeredmény is csodás lesz.
 
Dekorálható hópelyhek ablakba

Bemutató videónkban látszik, hogy egy átlagos vízfestékkel és ragasztóval is neki lehet kezdeni a kézműves csomag dekorálásának.
Természetesen gyakorlottabbak használhatnak temperát, akrilt is, hogy még szebb és tartósabb legyen a karácsonyi dekoráció.
 
Fa képeslap a Télapónak


Azonban a legfontosabb értéke ennek és az összes alkotó csomagnak az, hogy összehozza a családot, segít a karácsony ünnepére hangolódni, fejleszti a kreativitás, a fantáziát, a kézügyességet és stresszoldó hatású.
Hosszú távon pedig egy boldog, tevékeny élethez segíti a gyermekeket.

Teljes szívemmel, elkötelezetten vallom, hogy a legjobb, amit a gyermekeinkkel és a családunkkal tehetünk édesanyaként az, hogy a lehető legtöbb értékes és szeretetteljes időt töltjük együtt.
Ez lehet közös kerti vagy háztartási munka, illetve közös alkotás/kézműveskedés.
 
 
 

Az oldal tetejére