Weboldalunk a működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Hogyan teremtsünk karácsonyi hangulatot kreatív ötletekkel, a gyerekeknek is?

Hogyan teremtsünk karácsonyi hangulatot kreatív ötletekkel, a gyerekeknek is?
Webáruházunkban az „Otthonmaradós” menüpontunkban található Alkotó csomagok a kreatív, fejlesztő termékek tárházát vonultatják fel nektek.

Online boltunk termékeivel minden családnak a segítői, partnerei szeretnénk lenni abban,
hogy minél többször és minél értékesebb időt töltsenek közös alkotással, kézművességgel.
Kézműves alkotó csomagjaink lehetővé teszik az önálló munkát (főleg nagyobb gyerekek esetén) de az igazán értékes és felszabadító, stresszoldó kikapcsolódás a közös/családi alkotásban valósul meg.

Kreatív ötletek 3-12 éves korú gyerekeknek


Minden gyermek számára fontos, hogy megtaláljuk az életkoruknak és kézügyességüknek passzoló feladatokat.
Az a nagyszerű az alkotó csomagjainkban, hogy mindegyik korosztály megtalálja benne a számára megfelelő, kreatív darabot.
Az 51 darabos Karácsonyi Kreatív Dobozban például, egy 3-4 éves kisovis, épp úgy talál kedvére való alkotást, mint egy kisiskolás 8-10 éves.
Nem baj ha kezdő vagy, mert ezek a Kreatív Csomagok és a dekorálásukat bemutató képek, videók lépésről-lépésre végigvezetnek az alkotási/dekorálási folyamaton.

 

A karácsonyi Kreatív Doboz varázslata

Mi az a varázslat, ami egy doboznyi kreatív alkotóelemből, alapokból egy igazán különleges, szívet melengető karácsonyi csodát alkot?
A válasz az előre megrajzolt, minták és formák szépségében, az alapanyagok minőségében keresendő és természetesen a Te alkotó fantáziádban.
Mivel a doboz főbb alkotóelemei (fa alapok) is már nagyon jó minőségű fából készülnek és a minták is szépen elő vannak rajzolva, ezért a végeredmény is csodás lesz.
Bemutató videónkban látszik, hogy egy átlagos vízfestékkel és ragasztóval is neki lehet kezdeni a kézműves csomag dekorálásának.
Természetesen gyakorlottabbak használhatnak temperát, akrilt is, hogy még szebb és tartósabb legyen a karácsonyi dekoráció.
Azonban a legfontosabb értéke ennek és az összes alkotó csomagnak az, hogy összehozza a családot, segít a karácsony ünnepére hangolódni, fejleszti a kreativitás, a fantáziát, a kézügyességet és stresszoldó hatású.
Hosszú távon pedig egy boldog, tevékeny élethez segíti a gyermekeket.
Teljes szívemmel, elkötelezetten vallom, hogy a legjobb, amit a gyermekeinkkel és a családunkkal tehetünk édesanyaként az, hogy a lehető legtöbb értékes és szeretetteljes időt töltjük együtt.
Ez lehet közös kerti vagy háztartási munka, illetve közös alkotás/kézműveskedés.

Az oldal tetejére